Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen palvelut pidetään suljettuina toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen palvelut pidetään suljettuina toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi

varjo_kuusimetsa_PM_tiedotteeseen

Koronaviruksen vaikutukset kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa

Suuri osa kaupungin järjestämistä tapahtumista, työväenopiston lähiopetus ja liikuntapalvelujen ohjatut liikuntaryhmät on peruutettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Uimahallit, jäähallit, sisäliikuntatilat, lämmitettävät tekonurmikentät, Koulukadun tekojäärata ja Kaupin tykkilumilatu ovat suljettuina. Ulkoilureitit ynnä muut omaehtoisen liikunnan olosuhteet ovat käytettävissä ja niitä pidetään mahdollisuuksien mukaan kunnossa. Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen laavut ja kämpät pidetään suljettuina toistaiseksi.

Kirjastot ovat suljettuina eivätkä kirjastoautot kulje. Tampereen taidemuseo, Muumimuseo, Museo Milavida, Sara Hildénin taidemuseo, museokeskus Vapriikki, Kulttuuritalo Laikku, Lastenkulttuurikeskus Rulla sekä Hiedanrannan Galleria Muuntotila ja Lielahden kartanon tapahtumatilat ovat myös suljettuina.

Tampereen kaupungin ohjeet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle: www.tampere.fi/koronavirus

Tampereen kaupunki